Jornades

A la inauguració de les jornades van assistir, a més d’alumnes que ja participen en la formació idiomàtica, el Sr. Àlex Plana, responsable de planificacions i assistència tècnica juvenil de l’àrea d’Ocupació Juvenil de la Generalitat de Catalunya; la Sra. Montse Blanes, directora de la Fundació BCN Formació Professional; el Sr. Torsten Temmeyer, representant de la Cambra de Comerç de Hannover; la Sra. Francisca Sanchés representant de Càritas Hannover; el Sr. Torben Bohle, gerent de BBF sustain Oldenburg i el Sr. Hendrick Abel de l’Ajuntament de Göttingen.

A la tarda, més de 70 pares van assistir a les sessions informatives sobre l’ajuda i assessorament de què disposaran els joves durant la seva estada a Alemanya.

El Sr. Klaus Schumacher, director d’ABCHumboldt, va donar el discurs de benvinguda, i va informar que en el projecte hi participen més de 40 empreses alemanyes que ofereixen un total de 50 llocs per a la formació, i que ABCHumboldt havia preseleccionat a uns 125 interessats.

Els assistents van coincidir a destacar que el projecte suposa una gran oportunitat per als joves catalans: obtenir en un any, i mitjançant un procés de capacitació pràctica en empreses a Hannover, Göttingen i Oldenburgo el títol de la FP Dual alemanya.


TOP