Què opinen els nostres partners d’ABCHumboldt

“Ja fa uns anys que col·laborem amb els nostres companys d’ABCHumboldt i estem encantats d’haver trobat un soci tan compromès i tan extraordinàriament eficaç. Aquesta cooperació tan especial ens permet afrontar reptes conjuntament i fa que fins i tot el projecte més complex sigui divertit. A més, el nivell dels alumnes d’ABCHumboldt sempre és d’una qualitat excel·lent”.

Torben Böhle
bbf sustain GmbH

www.bbf-sustain.de


“L’experiència que fins ara hem tingut en el marc del nostre projecte Adelante!, dut a terme per la Cambra de Comerç i Indústria de Hannover (HK Hannover) i Cáritas Hannover (Caritasverband Hannover e.V.), ha sigut molt positiva. Segons les empreses participants, la majoria dels joves espanyols que han estat seleccionats prèviament per l’institut d’idiomes ABCHumboldt ja tenien bons coneixements teòrics sobre les professions que estaven desenvolupant.

D’altra banda, els cursos d’alemany (organització, forma com s’imparteixen i qualitat) que els donaran els coneixements necessaris per a la seva formació dual a Alemanya tenen un nivell molt alt. A més, tots els participants reben el suport del personal docent i sempre disposen d’una persona de contacte a la qual poden acudir si tenen algun dubte”.

Torsten Temmeyer
Cambra de Comerç de Hannoverwww.hannover.ihk.de


“Des de l’any 2015 cooperem amb ABCHumboldt en el marc dels Projectes de Movilitat-a EU amb plena satisfacció!”.

Claudia Eckert-Meisters
VHS-Bildungswerk en Archersleben

www.vhsbw.de


 

“Estem molt agraïts d’haver format part, en els últims anys, d’aquesta cooperació tan valuosa i plena de confiança. ABCHumboldt és una empresa de formació lingüística molt competent a Espanya que construeix el pont perfecte per a molts negocis espanyols. Per nosaltres, trobar bons socis a la zona d’Europa és una prioritat i per això ens alegra dir que tenim un llarg recorregut per recorre’l junts”.

Janna Laue
Kreishandwerkerschaft Leer

www.leer-handwerk.de


“El projecte MobiPro EU – Ausbildung ohne Grenzen (MobiPro EU – Formació sense fronteres) ha creat una bona i estreta cooperació entre ABCHumboldt i Sozialwerk Düren. Des del 2015 apostem per la mobilitat professional dels joves espanyols i ABCHumboldt és un soci competent que forma els participants del projecte tant en la llengua com en les particularitats socioculturals alemanyes.

Sozialwerk Düren és una institució educativa regional molt reconeguda. La seva plantilla, que supera els 100 treballadors, fa més de 30 anys que és a la zona de Düren i obté grans resultats en matèria d’educació, formació i feina”.

Katholisches Sozialwerk Dueren
Sozialwerk Dürener Christen

www.sozialwerk-dueren.de


Els nostres partners són: cambres de comerç, organitzacions socials, associacions d’empreses i empreses de formació. Els millors partners per a projectes de qualitat en l’àmbit de la mobilitat europea.


TOP