Cursos grupals

Totes les classes en grup es poden realitzar a la teva empresa, en el nostre centre o en centres associats de tot Espanya.

Cursos extensius

Els programes s’adapten a les necessitats de cada empresa, tant pel que fa als continguts com als objectius, l’agenda del curs i el lloc de les classes.
Els cursos extensius es poden impartir a la teva empresa o als nostres centres a Barcelona i a gairebé tot Espanya.


Cursos intensius

Dirigits a persones que en un curt període de temps busquen progressos concrets i/o preparen una estada a l’estranger.
Els cursos tancats es poden realitzar a la seva empresa o al nostre edifici corporatiu a Barcelona, ​​o bé en centres associats a altres ciutats d’Espanya o Europa.


Cursos extensius oberts

D’octubre a juny ABCHumboldt ofereix cursos en grups oberts en el nostre centre per a tots els nivells. Els grups amb un màxim de 6 participants permeten fer classes actives i participatives. Els alumnes poden assistir als cursos a través del face-to-face online des de qualsevol lloc del món o assistir al curs d’idiomes al nostre centre.


Cursos intensius oberts a l’estiu

Durant els mesos d’estiu –juliol, agost i setembre– pot aprendre anglès, alemany, francès i espanyol per a estrangers en els nostres cursos intensius. Els matins i les tardes oferim cursos d’entre 8 i 20 hores setmanals durant 4 setmanes.


 

Cursos en grups de fins a un màxim de 6 participants que poden realitzar-se també a l’Aula Virtual Face-to-Face online amb un professor en temps real.

En els nostres cursos oferim el màxim equilibri entre la formació presencial i el curs online amb un professor.


Què és el face-to-face presencial

Què és el face-to-face online 

TOP