Seminaris

Els nostres seminaris estan dirigits als professionals de les empreses que vulguin millorar les seves competències comunicatives en alemany, anglès i espanyol.

Tenim 4 modalitats de seminari:

1. Seminaris en habilitats comunicatives professionals
Es treballen destreses de comunicació per a contextos específics del món dels negocis com: presentacions, negociacions i reunions. L’objectiu dels seminaris en habilitats comunicatives professionals és aconseguir un canvi qualitatiu en el rendiment de l’alumne en aquestes situacions.

2. Seminaris monogràfics per al desenvolupament de la competència comunicativa
Es treballen temes específics per a qualsevol sector o indústria per desenvolupar la capacitat comunicativa en temes quotidians de l’entorn professional de cara al client.

3. Seminaris interculturals
Els seminaris interculturals són imprescindibles per treballar en un context intercultural. La globalització ha convertit el tema d’interculturalitat en quelcom indispensable per a qualsevol empresa. Treballem específicament com impacten les diferències culturals en l’entorn professional.

4. Seminaris a mida
Preparem la temàtica que sigui del teu interès.


A través del role play, estudis de cas i simulacions, desenvolupem les habilitats comunicatives per a l’entorn professional de l’alumne.
La durada estàndard és de 8 hores de formació.


Per a més informació, contactans a: info@abchumboldt.com

TOP