Inscriu-te als nostres cursos

Matrícula gratuïta per a qualsevol curs si es realitza a través del web. El cost de realitzar la matrícula a l’escola és de 35 €.
Per als cursos extensius d’alemany i anglès, 10% de descompte si es fa un pagament total del curs al realitzar la matrícula (aquest descompte ja està aplicat en el preu).

Selecciona el curs:

Inscripció Online

Els alumnes que no estan actualment estudiant a l'escola, o que no ho hagin fet en el curs anterior, hauran de realitzar una prova de nivell en els 2 dies posteriors a l'enviament d'aquest. En cas contrari s'anul·larà la reserva de plaça.

Condicions d'inscripció

  • El pagament s'haurà d'efectuar en la seva totalitat en el moment de la inscripció.
  • No es tornarà cap import un cop hagi començat el curs.
  • Reserva el dret de cancel·lació de cursos sense un mínim de 3 alumnes.
  • El màxim nombre d'alumnes per classe és 6.
  • Els descomptes i ofertes no són acumulables.


La inscripció per a un període determinat no dóna dret a reserva de plaça per a un proper període si no se segueixen les instruccions que ABCHumboldt indica oportunament.


En compliment del que estableix la Llei 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal i de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que les teves dades personals passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat Humboldt Comunicació Intercultural, destinat a enviar-te informació i ofertes de l'escola, fins i tot per via electrònica. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades personals facilitades, dirigint-te per e-mail a info@abchumboldt.com o bé per escrit a ABCHumboldt, Guillem Tell 27, 08006 Barcelona.


Compte bancari:
Banc: Caixabank, S.A.
Compte a nom de: ABCHumboldt
Código BIC/Swift: CAIX ES BB XXX
IBAN: ES19 2100 0880 3202 0024 7154
Direcció del banc: Guillem Tell 28-30, 08006 Barcelona.


TOP