Test de Nivell

Per fer un test de nivell gratuït preguem entrar al Campus. Això et permetrà tenir una idea del teu nivell actual de gramàtica i vocabulari. Recomanem passar per l’escola per fer també la prova oral.

Registre en el Campus per a nous usuaris

Si us plau omple el formulari de registre.
Els camps marcats amb asterisc són obligatoris, els altres camps es poden facilitar més endavant.

Accés al Campus


Accés al Campus per a usuaris registrats

¿Has oblidat el teu codi d’accés?

Has oblidat el teu codi d’accés?

Si ha oblidat les seves dades d’accés i va proporcionar una adreça de correu electrònic, pot iniciar un procés de canvi de codi a: he oblidat el codi d’accés.
Per a qualsevol consulta pot enviar un correu a info@abchumboldt.com

¿Tens problemes per accedir al Campus?
Probablement necessitis Java ™ Software. Fes clic sobre el botó per descarregar-te’l.

Descarregar Java

¿Has oblidat la contrasenya?
Si no recordes la contrasenya, envia’ns un e-mail amb la teva adreça de correu electrònic i el teu nom d’usuari a: info@abchumboldt.com

Accés al Campus


Aspectes legals
En complement de la llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació de Comerç Electrònic, t’informem que les teves dades personals passaran a formar part d’un fitxer automatitzat propietat de Humboldt Comunicació Intercultural, S.A. (ABCHumboldt), destinat a enviar-te informació i ofertes de l’escola, fins i tot per via electrònica.
Pots exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades personals facilitades, dirigint-te per e-mail a info@abchumboldt.com, o bé per escrit a: ABCHumboldt, Guillem Tell 27, 08006 Barcelona. O accedint a l’apartat “informació privada” al campus d’ABCHumboldt.


TOP